Klantverhalen Actemium

Met een klantverhaal laat Actemium haar klant aan het woord. Zij vertellen over de automatiseringsoplossing die Actemium geboden heeft en over de concrete implementatie van het project. Inspirerende en eerlijke verhalen die (potentiële)klanten op ideeën brengt.

Contact opnemen
“Doeltreffend, eerlijk en inspirerend”
Echte verhalen vanuit het perspectief van de klant

Klantvideos Actemium

Klantverhalen als structurele marktbewerking

Actemium helpt klanten om de industriële prestaties te verbeteren. Zo bieden zij automatiseringsoplossingen aan in de industrie en logistiek. Een klantverhaal laat Actemium haar klant aan het woord. Deze vertelt over de concrete implementatie van een project. Samen met Actemium ontwikkelde Fransen Audiovisuals een format voor de video en de headervideo voor op de website. Ieder klantverhaal is te lezen en te bekijken op een eigen webpagina. De klantvideo’s worden daarnaast ook gedeeld via een nieuwsbrief en op LinkedIn. De combinatie van video, tekst en een unieke URL zijn dan weer goed voor de SEO.

Het doel van een klantvideo is: “En klant die andere (potentiële) klanten op ideeën brengt. Inspirerende verhalen dus die het waard zijn om te delen. Bijkomend voordeel is dat door het regelmatig publiceren van een klantverhaal, Actemium structureel de markt bewerkt. Leads zijn daardoor doelgerichter en concreter waardoor de clientmanagers van Actemium veel tijd besparen.

Een klantvideo duurt maximaal 3 minuten. Uit het beeldmateriaal wat tijdens de opnamedag gedraaid is, wordt ook een headervideo ge-edit voor op de website. Ook worden er foto’s, zogenaamde stills, uit het beeldmateriaal gehaald voor publicatie in de nieuwsbrief , social kanalen en op de website. Actemium bouwt op deze manier een eigen beeldbank op met uniek en authentiek film- en fotomateriaal. Dit beeldmateriaal wordt gebruikt in b.v. Powerpoint presentaties, tijdens inspiratie sessies en op beurzen.

Bekijk via deze link een voorbeeld van  een online klantverhaal.

Vragen?

Neem contact met me op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Ik ben telefonisch, per e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan