Contentpartner voor Job Personeelsmakelaar

Als content partner voor Job Personeelsmakelaar helpt Fransen Audiovisuals in de arbeidsmarktcommunicatie van Job Personeelsmakelaar. Het overbrengen van gevoel en beleving bij een vacature en het in beweging krijgen van (potentiële) kandidaten staat altijd centraal.

Contact opnemen
“Al meer dan 10 jaar de contentpartner van Job Personeelsmakelaar”

In onze zoektocht naar manieren om Job Personeelsmakelaar te ondersteunen en hun unieke visie te delen, hebben we besloten om de kracht van visuele storytelling in te zetten. Samen tillen we werving en selectie naar een hoger niveau met de magie van beeld en geluid. Een authentiek moodvideo en een aantal persoonlijke video’s waarin de mensen achter Job Personeelsmakelaar zich voorstellen.

Contentpartner

Werkenbij video's

Foto's

Behind the scenes

Een kijkje achter de schermen van de verschillende productie voor Job Personeelsmakelaar

marketing en branding

Promovideo's

Job Personeelsmakelaar is een arbeidsbemiddelaar in techniek en actief in het zuiden van Nederland. Fransen Audiovisuals is de content partner voor Job Personeelsmakelaar. Al meer dan 10 jaar werken we samen en inmiddels hebben we  diverse producties gerealiseerd.  Niet alleen vacaturevideo’s, testimonia en korte teasers voor de werving van personeel maar ook fotografie en promovideo’s voor Job Personeelsmakelaar zelf.

Vragen?

Neem contact met me op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Ik ben telefonisch, per e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan