Employer branding Intergamma

Iedereen kent de bouwmarkten Gamma en Karwei, niet iedereen weet dat zij onderdeel uitmaken van Intergamma. Om het werkgeversmerk Intergamma meer lading en bekendheid te geven en om de werving van personeel een boost te geven hebben we naast een algemene werkenbij video ook wervingsvideo’s per afdeling geproduceerd.

Contact opnemen
“Lading geven aan je werkgeversmerk”

Behind the Scenes

Hier zie je een selectie uit de wervingsvideo's voor Intergamma

Wervingsvideo's Intergamma

Intergamma, het hoofdkantoor van bouwmarkten Gamma en Karwei is op zoek naar nieuw personeel. Om haar employer branding een boost te geven wil ze graag van alle afdelingen een wervingsvideo laten maken. Het gaat om 8 verschillende afdelingen, van inkoop tot cross channel. De video’s geven een inkijkje op het werk en als kijker proef je de sfeer en cultuur van de afdeling. De video’s die volgens een vast format zijn geproduceerd zijn te zien op de nieuwe werkenbij website van Intergamma. Deze werkenbij site is gebouwd door GetNoticed, een partner met wie we vaak samenwerken.

Belangrijk om terug te laten komen in de films is, wat is er nu eigenlijk te “halen” voor een potentiële sollicitant bij Intergamma? Om deze benefits te achterhalen hebben we in de voorbereiding medewerkers van de verschillende afdelingen geïnterviewd en zijn we een dagje de bedrijfscultuur gaan opsnuiven.

Naast de wervingsvideo’s hebben we een algemene werkenbij video geproduceerd uit het beeldmateriaal van de afdelingsvideo’s aangevuld met quotes van andere medewerkers uit de organisatie.

Vragen?

Neem contact met me op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Ik ben telefonisch, per e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan