Mijn werkwijze

Creatieve en doordachte video content voor internet, televisie en social media. Bedrijfsfilms, instructievideo’s of interactieve video’s. Kwalitatief hoogstaande producties waarbij de inhoud telt. Video’s die raken en de juiste emotie overbrengen of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een werkenbij video of een campagne op social media, ik help je met de juiste content, van concept tot campagne. Weten hoe? Lees hieronder verder.

Contact opnemen

“Slagvaardig werken naar een kwalitatief goede film”

Fransen Audiovisuals levert complete content wat betekent dat naast de hoofdfilm ook deliverables opgeleverd worden voor verschillende kanalen. Dit zijn bijvoorbeeld korte teasers van 10 tot 20 seconden die zorgen voor traffic naar de hoofdfilm, Gifjes voor gebruik op social media, liggend, staand of vierkant of een headervideo voor op je website. Ook fotografie verzorg ik (klik op deze link voor voorbeelden van mijn fotografische werk).

Authentiek, professioneel en transparant. Kortom, uw contentpartner voor de lange termijn. En ja, met een opnamedag heb je meestal voldoende materiaal voor een hele campagne.

Videoproducties produceer ik zelfstandig van A tot Z. Dit betekent korte lijnen, snel kunnen schakelen en een lage overhead. Met vele jaren ervaring in de business to business markt vertaal ik de boodschap naar een pakkende videoproductie. Altijd met oprechte interesse in jouw organisatie. Ik werk niet met een vast stappenplan of standaard pakketten. Samen met jou ga ik op zoek naar de boodschap, “het verhaal” en de vorm van de film. Dit wordt vertaalt in een doordacht en creatief concept.

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van audiovisuele producties en marketing. Deze combinatie maakt dat ik slagvaardig werk naar een kwalitatief goed eindproduct.

Vragen?

Neem contact met me op

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden bespreken? Ik ben telefonisch, per e-mail en via WhatsApp bereikbaar. Je kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan